Grip op leefstijl bij kinderwens

Voor paren met kinderwens

Weer GRIP op jouw leefstijl?

Jouw verlangen is een gezond kindje krijgen. Je doet er alles aan om de kans op zwangerschap te vergroten. Een gezonde leefstijl draagt bij aan jouw gezondheid en welzijn én die van een mogelijke zwangerschap. Een gezonde leefstijl betekent gezond eten, bewegen, voldoende slapen, geen stress en ontspanning. Maar ook hoe krijg je mentaal GRIP op je leven als de kinderwens langer uit blijft. Ik kan jou hulp bieden om jouw leefstijl te verbeteren, helemaal vanuit je eigen kracht. Hierdoor krijg jij weer GRIP op jouw leven!

zwanger

Wat kan ik jou bieden?

Om GRIP te krijgen op jouw leefstijl én daarmee je zwangerschapskansen te vergroten zijn er twee mogelijkheden. Dit hangt af van waar je behoefte ligt.

Fysiek gezond zwanger worden!

Je weet dat gezond eten, meer bewegen en voldoende slaap belangrijk is voor een gezonde leefstijl. Tijdens dit traject kijken we naar je huidige voeding / beweeg en slaappatroon. Je kijkt naar mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen. Je gaat oude patronen doorbreken en nieuwe gewoontes inbedden in je leven. Ook help ik je terugval te voorkomen.

Mentaal gezond zwanger worden!

Wanneer je graag zwanger wilt worden is dat een spannende periode. Zeker als dit niet vanzelf gaat. Je maakt je zorgen of het bij jullie wel gaat lukken. Ook de gedachten en de twijfels die je hebt spelen vaak een rol. Maar ook hoe staan jullie hier samen in? Zitten jullie op een lijn en begrijpen we elkaar nog? Dit kunnen allemaal situaties zijn die invloed hebben om zwanger te worden. Hoe beter je met de situatie kunt omgaan, hoe groter de kansen zijn.

Wat levert leefstijlcoaching op?

Fysiek

  • Je hebt jouw aandachtspunten op het gebied van voeding, bewegen en slaap weten te veranderen.
  • Je kunt “ongezonde” gewoontes ombuigen naar gezonde alternatieven.
  • Je weet wat je moet doen als je terugvalt in je ongezonde gewoontes.

Mentaal

  • Je kunt gevoelens ten aanzien van elkaar in het zwangerschapsproces beter verwoorden.
  • Je kunt negatieve gedachtes omzetten in positieve gedachtes.
  • Je kan je beter ontspannen zodat er meer ruimte is voor wat er op dat moment speelt.

Om weer GRIP te krijgen op jouw leefstijl en de zwangerschapskansen te vergroten, werk ik vanuit de GRIP methode.

Aanmeldingsformulier Grip op je leefstijl bij kinderwens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontspannen vrouw

Fysiek

Je hebt jouw aandachtspunten op het gebied van voeding, bewegen en slaap weten te veranderen. Je kunt “ongezonde” gewoontes ombuigen naar gezonde alternatieven. Je weet wat je moet doen als je terugvalt in je ongezonde gewoontes.

Mentaal

Je kunt gevoelens ten aanzien van elkaar in het zwangerschapsproces beter verwoorden. Je kunt negatieve gedachtes omzetten in positieve gedachtes. Je kan je beter ontspannen zodat er meer ruimte is voor wat er op dat moment speelt.

Aanpak!

Intake

(€97)

We starten eerst met een intakegesprek. Dit gesprek duurt 90 minuten. Vooraf aan de intake ontvang je een vragenlijst om zo te bepalen welk traject voor jullie het meest geschrikt is.

Fysiek Gezond zwanger worden

(€397/€597 als paar)

Een coachtraject voor 3 maanden, met totaal 6 coachgesprekken waarin we gedrag, ongezonde gewoontes, terugval op het gebied van voeding, bewegen en slaap verbeteren.

Mentaal Gezond zwanger worden

(€427/€627 als paar)

Een coachtraject voor 3 maanden, met totaal 6 coachgesprekken waarin we gedachtes twijfels, angsten die tijdens het zwangerschapsproces spelen en op een ontspannen wijze kunt handelen.

GROEI

Je werkt zelf aan jouw doelen, stap voor stap.

RESULTAAT

Jouw doelen zijn resultaatgericht en passen concreet in jouw leven.

INVLOED

Alleen jij hebt invloed op je gedrag, hoe groter jouw invloed, hoe blijvender het resultaat.

PLAN

Jij hebt een plan dat bij je past en deze pas je toe op proactieve wijze.

Aanmeldingsformulier Grip op je leefstijl bij kinderwens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.